Menukaart


 
 
 
3- gangen verrassingsmenu         €32,50
 
4-gangen verrassingsmenu          €37,50
 
5-gangen verrassingsmenu          €42,50

 
Bijpassende wijn per glas               €5,50

 
Voorgerechten
Antipasti  “Wild” : Diverse lekkernijen van wild   
    17         
 
“Delice de la mer”; Gerookte zalm, paling en Hollandse garnalen
Geserveerd met cocktail en remouladesaus
16
 
Carpaccio van zalm en huis gerookte zalm
Zuurkool mayonaise
13
 
Gamba’s gegaard in chorizo olie, dun gesneden coquille.
Aardappelkaantjes en bieslook olie
15
 
Rouleau van parelhoen, dadel en Serrano ham
Gelei van Pedro Xeminez
14
 
Wangetjes van het Iberico varken afgelakt met rode port siroop.
Gel van rode kool en zoet- zure salade van witte kool
14
 
Dun gesneden gerookte runder ribeye met truffel mayonaise, rucola en truffelolie
16
 
Rundercarpaccio,  keuze uit
–truffelmayonaise, -mosterdsaus of –pesto/balsamico
met aan tafel geschaafde Parmezaanse kaas
13
 
 Soepen
 
Tomatensoep met prei, kaas en room
7
 
Rijk gevulde runderbouillon
7
 
Bisque van kreeft, rijkelijk gevuld met gamba
13
 
Zuurkoolsoep gevuld met spekjes en rookworst
8
 
Pompoensoep gevuld met Noordzee krab
8
 
Warme tussengerechten / hoofdgerechten
 
Bij sommige gerechten kunt u kiezen uit Warme tussengerechten / hoofdgerechten.
 
In roomboter gebakken zeetong
34
 
Gepocheerde zalm met koekje van zuurkool, vissaus en bieslook olie
22
 
Gegrilde gamba’s met romige knoflooksaus
16 / 22
 
Gegrilde zeebaars en met bospaddenstoelen gevulde tortelini’s,
Truffelsaus
17 / 25
 
Wild zwijnhaas met saus van bospaddenstoelen
22
 
Gegrilde Ribeye (350 gram)
(Australisch grainfed. Voor de echte vleesliefhebber)
Geserveerd met huisgemaakte BBQ saus, frites en salade
30
 
Hazenbout op grootmoeders wijze
Roomsaus van champignons en rode wijn
23
 
Wildpeper met wildgarnituur
22
 
Hertenrugfilet met een kroketje van hert.
Saus van preisselbeeren
28
 
Getrancheerde runderhaas met rucola, Parmezaanse kaas en aceto balsamico saus
17 / 25
 
Tournedos (Ierse Runderhaas) met pepersaus of rode port saus
200 gram
27
 
Desserts
 
Grand dessert ; allerlei huisgemaakte lekkernijen
11
 
Klassieke dame blanche , vanille ijs met chocoladesaus
9
 
Taartje gevuld met romige kwark, gepocheerde peer
ijs van bloedsinaasappel
9
 
Lopend chocolade taartje, vanille ijs en saus van witte chocolade
9
 
Nougatine ijstaartje met caramelsaus
9
 
Kaasbordje, verschillende soorten kaas met garnituren.
12