Lunchkaart

Alle gerechten op onze kaart kunnen allergenen bevatten, mocht u vragen hebben
informeren wij u graag.
 
Lunchspecialiteit van Restaurant de Zwaan
 
Proeverij de Zwaan;                                                                   19
(Warme en koude lekkernijen van vis en vlees
Geserveerd met broodjes en roomboter)
 
Lunchmenu
Laat U verrassen                                                                       26
( Vis voorgerecht, Vlees hoofdgerecht en Koffie Toe )
 
Diverse Broodjes
 
*Waldkorndriehoek met gerookte zalm en Heezer geitenkaas           10
 
*Italiaanse bol met Rundercarpaccio en parmezaanse kaas              9,5
 saus naar keuze:
 truffelmayonaise, mostermayonaise of pesto en balsamico^
 
*Italiaanse bol met tonijnsalade                                                  8.5
 
*Waldkorndriehoek gezond                                                         8.5
 
*Broodje “pulled porc” : Amerikaans recept van heel                        10
Langzaam gegaarde varkensschouder van de BBQ
 
*Hamburger “de Zwaan”, rundvlees burger uit eigen keuken             15
met huisgemaakte bbq saus. Geserveerd met frites.
 
*Tosti met ham en kaas                                                              6,5
 
 
Sneetjes Brood
 
*2 Vleescroquetten met brood                                                     6
        
*Lunchener; kopje tomatensoep met 2 sneetjes brood,                    9.5
 met croquet en een gebakken ei met ham en kaas                
 
Eiergerechten
 
*Uitsmijter ham met gesmolten kaas                                            8
 
*Omelette compleet  ham, kaas en champignons                             8.5
 
Sandwiches
 
*Clubsandwich met spek, kipfilet,                                                 10
 tomaat en cocktailsaus
 
*Clubsandwich vis met gerookte zalm en paling,                              10
 augurk, tomaat, komkommer en remouladesaus
  
Salades
 
*Salade met in olijfolie gemarineerde geitenkaas,                           12
 noten, pesto en aceto balsamico
 
*Salade met biefreepjes, rucola, sesamzaadjes                             13
 en ketjap-chilisaus
 
*Salade met rundercarpaccio en parmezaanse kaas                         13
  saus naar keuze:
  truffelmayonaise, mostermayonaise of pesto en balsamico
 
*Tonijnsalade                                                                           12     
 
*Salade met gerookte zalmreepjes en gegrilde gamba`s                  14
 met dille dressing
 
 
Diverse
 
*Kipsaté, geserveerd met atjar, kroepoek en brood                        14
 
 
*Spaghetti aglio e olio met gegrilde gamba’s, rucola                        17
En parmezaanse kaas. (licht pittig, bevat rode peper)