Dinerkaart

12 uur tot 21 uur

Voorgerechten

Pastrami

€16.00

Tri-tip van rund | tomaat | truffel aardappel

Paté van ganzenlever

€23.00

Uien chutney | appel

Burrata

€15.00

coeur de boeuf tomaat | espuma tomaat | basilicum olie

Carpaccio

€15.00

Truffelmayo | Parmezaanse kaas Met 3 gegrilde gamba’s + €6,-

Tussengerechten

Schol filet

€16.00

in boter geweld | Hollandaise met dille | venkel

Aspergesoep

€12.50

ham | ei | kwarteleitje

Tomatensoep

€10.00

Prei | bieslook | geraspte kaas | room

Kreeftenbisque

€16.00

Prei | bieslook | gamba

Hoofdgerechten

Lengfilet

€31.00

Gamba | beurre blanc | hazelnoot

Lamsfilet

€33.00

asperges | lamsjus

Runderhaas “Tagliata”

€33.00

Rucola | Parmezaanse kaas | saus van Aceto Balsamico

Vega Knolselderij

€26.00

geroosterde bloemkool | schorseneer

Runderhaas

€33.00

truffel jus

Flat iron steak

€32.00

gepofte knoflook jus | structuren van ui

Asperges Brabantse wijze

€27.50

Ham | ei | kriel

Ribeye

€45.00

Australian | grain fed | BBQ saus

Zeetong

€43.00

Aardappel | salade | remoulade

Desserts

Banaan

€12.00

Magnum | pinda | baileys ganache

Bloedsinaasappel

€12.00

vanille | limoen | mango

Dame Blanche de “Zwaan”

€12.00

Parfait van vanille | slagroom | crémeux van vanille | gezouten karamel | chocolade saus

Kaasplank

€17.00

5- soorten | garnituur