Dinerkaart
12 uur tot 21 uur
Voorgerechten
Runder tartaar
€16.00eigeel | truffel | knolselderij
Paling
€17.00in ’t groen | crème fraiche | broiche toast
Delice de la mer
€19.00Gerookte paling | gerookte zalm | gamba’s
Paté van ganzenlever
€23.00Uien chutney | appel
Burrata
€15.00coeur de boeuf tomaat | espuma tomaat | basilicum olie
Carpaccio
€15.00Truffelmayo | Parmezaanse kaas Met 3 gegrilde gamba’s + €6,-
Tussengerechten
Tomatensoep
€10.00Prei | bieslook | geraspte kaas | room
Kreeftenbisque
€16.00Prei | bieslook | gamba
Hoofdgerechten
Kabeljauw filet
€31.00Gamba | beurre blanc | venkel
Zalmfilet
€29.50kruiden korstje | kruiden vinaigrette
Runderhaas “Tagliata”
€33.00Rucola | Parmezaanse kaas | saus van Aceto Balsamico
Vega Knolselderij
€26.00geroosterde bloemkool | schorseneer
Runderhaas
€33.00truffel jus
Flat iron steak
€32.00gepofte knoflook jus | structuren van ui
Kalfsoester
€31.00truffeljus
Zeetong
€43.00Aardappel | salade | remoulade
Desserts
Tiramisu
€12.00lange vingers | mascarpone
Mango
€12.00ananas | passievrucht
Dame Blanche de “Zwaan”
€12.00Parfait van vanille | slagroom | crémeux van vanille | gezouten karamel | chocolade saus
Kaasplank
€17.005- soorten | garnituur