Dinerkaart

12 uur tot 21 uur

Voorgerechten

pastrami

€16.00

Kalf | mozzarella | tomaat | basilicum

Tonijn

€17.00

Wakame | Lychee | soja | bloedsinaasappel

paté van ganzenlever

€23.00

Uien chutney | appel

Aardpeer

€14.00

Pompoen | hazelnoot | salie

Carpaccio

€15.00

Truffelmayo | Parmezaanse kaas Met 3 gegrilde gamba’s + €6,-

Paling

€17.00

Cremeux van kreeft | bieslook | radijs

Tussengerechten

Truffelrisotto

€15.00

Bospaddenstoelen | Parmezaanse kaas

Iberico wang

€15.00

Chorizo | tapenade | paprika

Tomatensoep

€8.75

Prei | bieslook | geraspte kaas | room

Kreeftenbisque

€15.00

Prei | bieslook | gamba

Hoofdgerechten

Skreifilet

€27.00

Gamba’s | kreeftensaus | dragonolie

Piepkuiken

€27.00

Saus van zwarte knoflook | passend garnituur

Runderhaas “Tagliata”

€30.00

Rucola | Parmezaanse kaas | saus van Aceto Balsamico

Artisjok

€24.99

Dragon | knol | passend garnituur | vega

Tournedos

€34.00

Truffeljus Met gebakken ganzenlever +€9

Zeetong

€43.00

Aardappel | salade | remoulade

Desserts

Chocolade

€10.00

Tonkaboon | passievrucht | hazelnoot

Appel

€10.00

Structuren van appel | kaneel

Dame Blanche de “Zwaan”

€10.00

Parfait van vanille | slagroom | crémeux van vanille | gezouten karamel | chocolade saus

Kaasplank

€15.00

5- soorten | garnituur