Dinerkaart

12 uur tot 21 uur

Voorgerechten

Runder tartaar

€16.00

eigeel | truffel | knolselderij

Paté van ganzenlever

€23.00

Uien chutney | appel

Burrata

€15.00

coeur de boeuf tomaat | espuma tomaat | basilicum olie

Carpaccio

€15.00

Truffelmayo | Parmezaanse kaas Met 3 gegrilde gamba’s + €6,-

Tussengerechten

Paling

€17.00

in ’t groen | crème fraiche | broiche toast

Tomatensoep

€10.00

Prei | bieslook | geraspte kaas | room

Kreeftenbisque

€16.00

Prei | bieslook | gamba

Hoofdgerechten

Kabeljauw filet

€31.00

Gamba | beurre blanc | venkel

Lamsfilet

€33.00

met lamsjus

Runderhaas “Tagliata”

€33.00

Rucola | Parmezaanse kaas | saus van Aceto Balsamico

Vega Knolselderij

€26.00

geroosterde bloemkool | schorseneer

Runderhaas

€33.00

truffel jus

Flat iron steak

€32.00

gepofte knoflook jus | structuren van ui

Kalfsoester

€31.00

keuze uit: BBQ saus of truffeljus

Zeetong

€43.00

Aardappel | salade | remoulade

Desserts

Aardbei

€12.00

roos | hangop | framboos

Mango

€12.00

ananas | passievrucht

Dame Blanche de “Zwaan”

€12.00

Parfait van vanille | slagroom | crémeux van vanille | gezouten karamel | chocolade saus

Kaasplank

€17.00

5- soorten | garnituur