Dinerkaart

12 uur tot 21 uur

Voorgerechten

Buikspek

€16.00

gelakt | popcorn | bataat | lavas

Paté van ganzenlever

€23.00

Uien chutney | appel

Portabello

€15.00

sous-vide gegaard | zoete aardappel | hazelnoot

Carpaccio

€15.00

Truffelmayo | Parmezaanse kaas Met 3 gegrilde gamba’s + €6,-

Paling

€16.00

Bieslook | aardappel | knolselderij

Tussengerechten

Gnocchi

€14.00

Parmezaan | truffel-olie

Zeeduivel

€17.00

dragon | kaffir

Tomatensoep

€10.00

Prei | bieslook | geraspte kaas | room

Kreeftenbisque

€16.00

Prei | bieslook | gamba

Hoofdgerechten

Zeebaars

€31.00

vinaigrette | krabtartaar | pompoen

Hollands Hoender

€31.00

gevogelte jus | mais | salie

Runderhaas “Tagliata”

€33.00

Rucola | Parmezaanse kaas | saus van Aceto Balsamico

Vega Pompoen

€27.00

aardpeer | meloes ui

Runderhaas

€33.00

truffel jus | crème knol | groene asperge

Ribeye

€45.00

Australian | grain fed | BBQ saus

Zeetong

€43.00

Aardappel | salade | remoulade

Desserts

Abrikoos

€11.00

parfait sinaasappel | witte choco | pistache

Braam

€11.00

Bastogne | framboos | vanille

Dame Blanche de “Zwaan”

€11.00

Parfait van vanille | slagroom | crémeux van vanille | gezouten karamel | chocolade saus

Kaasplank

€16.00

5- soorten | garnituur