Dinerkaart

12 uur tot 21 uur

Voorgerechten

Buikspek

€16.00

Hollandaise | pompoen | doperwt | groene asperge

paté van ganzenlever

€23.00

Uien chutney | appel

Portabello

€15.00

Gelakt | Hollansaise | Pompoen | vega

Carpaccio

€15.00

Truffelmayo | Parmezaanse kaas Met 3 gegrilde gamba’s + €6,-

Gamba

€16.00

chorizo | geitenkaas | tomaat | paprika

Tussengerechten

Aspergesoep

€12.50

ei | ham | kwartelei

Tomatensoep

€10.00

Prei | bieslook | geraspte kaas | room

Kreeftenbisque

€16.00

Prei | bieslook | gamba

Hoofdgerechten

Heilbot

€30.00

filet | kruidenkorst | gamba’s | kreeftensaus

lam

€32.00

lamshaas | lamsjus | asperge

Runderhaas “Tagliata”

€32.00

Rucola | Parmezaanse kaas | saus van Aceto Balsamico

Asperges

€27.50

Brabantse wijze | ham | ei | kriel

Ribeye

€47.00

50% Wagyu | 50% black angus | grain fed | BBQ saus €

Zeetong

€43.00

Aardappel | salade | remoulade

Desserts

Madeleine

€11.00

sinaasappel | honing | yoghurt sorbet

Tiramisu

€11.00

koffieparfait | mascarpone | chocolade

Dame Blanche de “Zwaan”

€11.00

Parfait van vanille | slagroom | crémeux van vanille | gezouten karamel | chocolade saus

Kaasplank

€16.00

5- soorten | garnituur