Dinerkaart
12 uur tot 21 uur
Voorgerechten
pastrami
€16.00Kalf | mozzarella | tomaat | basilicum
Tonijn
€17.00Wakame | Lychee | soja | bloedsinaasappel
paté van ganzenlever
€23.00Uien chutney | appel
Aardpeer
€14.00Pompoen | hazelnoot | salie
Carpaccio
€15.00Truffelmayo | Parmezaanse kaas Met 3 gegrilde gamba’s + €6,-
Paling
€17.00Cremeux van kreeft | bieslook | radijs
Tussengerechten
Truffelrisotto
€15.00Bospaddenstoelen | Parmezaanse kaas
Iberico wang
€15.00Chorizo | tapenade | paprika
Tomatensoep
€8.75Prei | bieslook | geraspte kaas | room
Kreeftenbisque
€15.00Prei | bieslook | gamba
Hoofdgerechten
Skreifilet
€27.00Gamba’s | kreeftensaus | dragonolie
Piepkuiken
€27.00Saus van zwarte knoflook | passend garnituur
Runderhaas “Tagliata”
€30.00Rucola | Parmezaanse kaas | saus van Aceto Balsamico
Artisjok
€24.99Dragon | knol | passend garnituur | vega
Tournedos
€34.00Truffeljus Met gebakken ganzenlever +€9
Zeetong
€43.00Aardappel | salade | remoulade
Desserts
Chocolade
€10.00Tonkaboon | passievrucht | hazelnoot
Appel
€10.00Structuren van appel | kaneel
Dame Blanche de “Zwaan”
€10.00Parfait van vanille | slagroom | crémeux van vanille | gezouten karamel | chocolade saus
Kaasplank
€15.005- soorten | garnituur